Resa mot ett hälsosammare liv

2014-08-19 - kl 13:05:54 Postat av

Hej Gott folk. Här har inte uppdaterats på ett bra tag så jag kände för att skriva några rader.

Har påbörjat en resa mot ett hälsosammare liv för snart 10 veckor sedan då jag skaffade ett medlemskap på Member24 Gym och har inte ångrat mig en sekund.

Jag insåg direkt att ska detta genomföras så skall det ske på ett ordentligt sätt. Därför så bad jag om att få kontakt med en personlig tränare på gymmet och dom såg till att jag fick ett möte med Sebastian på BBrosFit.

Jag och Sebastian kom direkt överens och jag kände att personkemin klickade direkt. Han var fylld av energi, positiv inställning och inspiration. Nu efter 10 veckor under Sebastians vägledning har jag fått lära mig hur maskiner och annat fungerar på gymmet samt hur jag skall följa mina nya program som han skräddarsyr.

Sebastian har även sedan start givit mig ett kostschema och i enkla ordalag förklarat vikten av att äta vettig mat och i rimliga mängder.

Han har även kunnat bryta ner tränandets vetenskapliga språk i enkla termer för mig och givit mig klara och raka instruktioner om vad jag ska göra för att se resultat.

Sebastian lyckas med att göra träning roligt, och det är en viktig del för att man ska hålla i det hela och passa in det i den övriga vardagen.

Jag vill rikta ett tack till Sebastian som fick igång mig på denna resa, samt till alla trevliga tjejer som jag träffat i Member24 gymmets reception på Erikslund i Västerås. Ni har varit underbara och låtit mig snacka lite strunt med er efter träningen. Det har givit mig mycket.

Nu fortsätter bara resan och jag ser bara ljust på framtiden, hoppas ni andra också kan hitta inspiration i min story.

Jag började på 144kg och nu är jag på 135kg, alltså 9kg lättare på 10 veckor. Not bad.

Kategori(er): Personligt Kommentera

Sommaren är på väg

2014-04-24 - kl 14:58:28 Postat av

Hej bloggen. Det verkar onekligen som sommaren är på väg. Jag har även införskaffat ett nytt objektiv till min Canon EOS 700D. Nämligen ett 24-105mm f/4.0 L IS USM. Detta kommer användas flitigt i sommar när jag fotograferar och filmar. Jobbar även på en site avsedd för mina fotografier och filmer, mer om detta framöver.

Har även i tankarna en ny design för bloggen (som ni är på nu) för att fräscha upp den lite.

Hoppas ni får mycket sol.

Kategori(er): Bloggen Kommentera

Status uppdatering & Battlefield 4

2013-10-31 - kl 11:06:54 Postat av

Kära besökare, som bekant har det varit si och så med uppdateringarna på bloggen, detta på grund av att jag haft lite annat för mig samt att jag ej haft någon motivation att skriva.

Förmodligen kommer det bli fortsatt glest mellan posterna då Battlefield 4 släppts och jag är en ihärdig spelare av detta fantastiska spel.

Ni vet också att jag endast postar när jag har något vettigt att förmedla till er i cybergröten.
I detta fallet tänkte jag berätta att det finns tankar på ett inköp av en iMac dator.

Detta av några olika skäl:
1. Jag vill ta mig in i Apple världen och lära mig mer om den och operativ systemet MacOS X.

2. Tänker utvidga mina Foto och Videografiska talanger, och har sett en del verktyg för Mac som jag gillar.

3. Kreativt skapande av alla slag vare sig det gäller foto, video, musik, grafik eller webbdesign med mera, känns mycket gemytligare på en Mac av någon anledning. Och det är viktigt för mig personligen, att när jag väl är i skapar tagen ska det kännas bra och kul att arbeta.

4. Så småningom kanske jag vill ge mig in och programmera Appar för IOS och MacOSX.

Det finns många fler anledningar men dessa är merparten.

Kan du som läsare tipsa mig om några saker man kan ha i åtanke när man väljer iMac modell ? Ge dig tillkänna i kommentars fältet, all hjälp skulle uppskattas.

Missförstå mig icke, mina rötter är i PC världen och tills annat är bevisat för mig så är fortfarande spel på PC bättre en på Mac.

Så varför inte ha det bästa av två världar, Skapande på Mac och gaming på PC ?

Ha en trevlig höst.

Mvh, Magnus Bonnevier.
P.S: Har som julklapp beställt en iPhone 5s Guld 16gb för att ersätta min stackars iPhone 3GS.

Kategori(er): Bloggen Kommentera